P1130615_cropped

Coaching

KoCo coaching handler om at hjælpe mennesker med tage ansvar for sig selv og for livet og for at gennemføre deres egne drømme og visioner.

Vi er opvoksede med at være glade for bare at være i live. Tryghed – et job på posthuset, som min farmor ønskede for sine sønner -, var det bedste, der kunne ske. Tryghed – hver søndag frokost med familien i kolonihavehuset.

Nu står vi mellem at være kørt fast, ønske tryghed og håndtere de stadig stigende krav omverdenen stiller til os, i kombination med de krav vi stiller til os selv. Coaching er det nye værktøj, der hjælper dig i dine beslutninger og leder til forandring. Ethvert menneske gemmer på et potentiale og en styrke, der venter på at blive taget i brug. På den måde er coaching helt modsat janteloven.

Typiske emner for coaching:

  • Din karriereudvikling
  • Hvordan undgår du stress?
  • Find dine drømme og find vejen til at de kan gå i opfyldelse
  • Ønsker du ændringer i dit liv?

KoCo coaching arbejder med både enkeltpersoner og med grupper.

Udpluk af de tilbagemeldinger

…. Jeg fandt ud af hvad coahing var for en størrelse. Og hvordan man kunne trænge til bunds i mit uoverskuelige stress. Det viste sig, at være personlig supervision modsat den faglige supervision, jeg kender fra mit job. Det har ændret mine prioriteringer væsentligt. Jeg har gennem vore samtaler fået sporet min tankegang hen imod, at jeg skal handle mere i overensstemmelse med mig selv end med mit job. Havde vi ikke haft vore samtaler, havde jeg ikke tænkt som jeg gør nu. Jeg var måske i stedet slået psykisk ud. Så alt i alt føler jeg mig taknemmelig for vore samtaler.

…..Det virkede bedst, at du lyttede, anerkendte og dermed og hjalp mig med at give troen på, at de opstillede mål var værd at gå efter. Jeg er stolt over at jeg kom af sted ud at rejse og at jeg kan se, at jeg må og kan revidere mit mål. Du har lært mig, at det er nødvendigt at justere målene, men også at stille skarpt på dem, når de er valgt. Jeg er blevet bedre til at tænke efter om de andres behov også er mine behov, eller om jeg springer på for at please andre.